Η εταιρεία μας

  • Home
  • /
  • Η εταιρεία μας

Τζάκια Τουνουσίδης


Το 1977 με εμπνευστή και ιδρυτή τον Παναγιώτη Τουνουσίδη δημιουργήθηκε η εταιρία «Τζάκια Τουνουσίδης» , με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή και τοποθέτηση τζακιών και καμινάδων.   Με την πάροδο του χρόνου, τις νέες τάσεις και τεχνολογίες η εταιρία εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες, στο χώρο του τζακιού, στη Βόρεια Ελλάδα .
Η εταιρία ανταποκρινόμενη στη γενικότερη τάση για χρήση εναλλακτικών πηγών θέρμανσης εμπορεύεται προϊόντα καταλυτικά και οικολογικά , φιλικά προς το περιβάλλον όπως : Τζάκια χτιστά , τζάκια αερίου και βιοαιθανόλης , κλασσικά , μοντέρνα ή πολυμορφικά , τζάκια μαντεμένια ή μεταλλικά, Σόμπες Ξύλου – Πέλλετ, barbeque και φούρνους κ.α.
Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα εταιριών, προϊόντων και υπηρεσιών τη καλύτερη λύση για τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου . τζάκια υψηλής αισθητικής και κορυφαίας απόδοσης.
Με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών, το έμπειρο προσωπικό , την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών  και τα σύγχρονα μηχανήματα, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών και των πελατών μας.

Παναγιώτης Τουνουσίδης

Ιδρυτής

Αλέξανδρος Τουνουσίδης

Ιδιοκτήτης

Εγκαταστάσεις

Φίλιπποι, Καβάλα, 2510 516585

Συμμετοχή σε εκθέσεις

Ικανοποιημένοι πελάτες